Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas2

Posted on

Hallo guys kali ini Rumussoal.com akan menyampaikan materi pemahaman tentang Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas2 SD meliputi dari soal Pilihan Essay/Ganda dan kunci jawaban, Semerter 1 sampai 2 supaya mudah di pahami.

Materi Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas2  English lessons are one of the main subjects at the elementary school level. Because this lesson is commonly used in conversations that use English.

Disini kami akan memberikan beberapa contoh soal khusunya sekolah kelas1 sekolah dasasr ( SD).

Baiklah Guys langsung saja simak ulasannya dibawah ini yaaa…?

Contoh Latihan Soal Bahasa Inggris SD Kelas 2 Semester 1 & 2 Lengkap Pilihan Ganda Dan Essay

Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas2
  1. I have.
    A. eyes
    b. ear
    c. hand
    d. nose
    Answer: d
  2. “t – f – a – e – r – h”. The right word is.
    A. father
    b. something
    c. Fethar
    d. Thafer
    Answer: a
  3. c – u – l – e – n. / The right word is.
    A. uncle
    b. Not included
    c. Encul
    d. cancel
    Answer: a
  4. “e-e-n-c-i”. / The right word is.
    A. Enice
    b. C for one
    c. Neeci
    d. Niece
    Answer: d
  5. “r – a – n – d – gm – t – h – o – r – e” The exact words are.
    A. coward mom
    b. grandmother
    c. Grand Methor
    d. Thank you very much
    Answer: b
  6. Alden is Cintia.
    A. brothers and sisters
    b. brothers and sisters
    c. mother
    d. father
    Answer: a
  7. What is Ms. Jenny
    A. He is a police officer
    b. He is a student
    c. She is a teacher
    d. He is a doctor
    Answer: d
  8. How many sisters does Cintia have?
    A. He has four sisters
    b. He has two sisters
    c. He has a sister
    d. He has no sister
    Answer: c
  9. Is Cintia’s father a pilot?
    A. Yes, right
    b. no, he doesn’t
    c. this
    d. No, not him
    Answer: b
  10. Thirsty thirsty, so he accepts it.
    A. milk
    b. An Apple
    c. bread
    d. Mi.
    Answer: a
  11. Jane is … so she takes fried rice.
    A. Angry
    b. sleepy
    c. hungry
    d. thirsty
    Answer: c
  12. Frieda felt … so she fell asleep.
    A. Angry
    b. sleepy
    c. hungry
    d. thirsty
    Answer: b
  13. Irfan’s bicycle is broken, so he feels.
    A. Thirsty
    b. hungry
    c. sleepy
    d. angry
    Answer: d
  14. Andi: Hello! Good morning. / Ita: … Andi!
    A. a good afternoon
    b. Good morning
    c. Good night
    d. Good night
    Answer: c
  15. Vira: How are you today? Jay: … I caught a cold.
    A. I do not feel good
    b. I am very friendly
    c. I am doing fine
    d. I am not angry
    Answer: a
  16. Fahri wants to sleep. Said Mrs. Fahri.
    A. Good morning
    b. Good night
    c. Good night
    d. Good night
    Answer: d
  17. We have breakfast.
    A. night
    b. Tonight
    c. morning
    d. a good afternoon
    Answer: c
  18. We have lunch.
    A. night
    b. Tonight
    c. morning
    d. a good afternoon
    Answer: d
    This text is for question number
    My name is cintia i am eight years old My mother is Ny. Jenny He is a doctor. My father is Mr. Leo. He is a police officer. I have a sister. She is Julia. I have a brother, he is Alden. I have a happy family.
  19. How old is Cintia?
    A. He is seven years old
    b. He is eight years old
    c. He is nine years old
    d. He is ten years old
    Answer: b
  20. I have two.
    A. nose
    b. eye
    c. mouth
    d. neck
    Answer: b

Soan Essay:

  1. Arrange the following sentences correctly!
    A. Today is my birthday
    b. This bag is -MIC. Who are my friends?
  2. Complete the following words!
  3. Public space
    A. SC_O_L
    b. _ AR_ET
  4. Mention at least 3 (three) class objects in English.
    Sentences of words:
    A. red
    b. big
  5. Name three positions in English!

Nah Guys demikianlah ya yang dapat kami ulas pembahasan tentang Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas2.

Semoga pemahaman yang sangat sederhana ini dapat menambah pengetahuan kita semua, sekian dan terima kasih.

Baca Artikel Lainnya>>>>>